Gevelreiniging in Raamsdonksveer en de rest van Nederland

Contact met Voegbedrijf Koopmans

Stenen gevels kunnen in de loop der jaren, onder meer door invloed van het weer verkleuren.  

Voegbedrijf Koopmans knapt uw woning of bedrijfspand professioneel op. Door de gevel te laten reinigen ziet deze er niet alleen als nieuw uit, ook bent u verzekerd van een langere levensduur van de gevel. Door de ruime expertise op het gebied van gevelreiniging, weet Voegbedrijf Koopmans voor elke opdracht welke reinigingstechniek het beste resultaat oplevert.

Bij gevelreiniging kunt u onder andere kiezen uit verschillende reinigingsmethodes. Met onze gevelreiniging ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit. Voegbedrijf Koopmans werkt door heel Nederland. Zo voeren wij onze werkzaamheden onder meer uit in Raamsdonksveer, Breda, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam. 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Gevelreiniging

Voor gevelreiniging is vakkundige kennis noodzakelijk. Onjuist onderhoud kan tot ernstige schade leiden aan uw gevel of pand. De specialisten van Voegbedrijf Koopmans weten wat ze doen. De behandeling wordt volledig aangepast aan het type steen, de soort vervuiling en uw specifieke wensen. Met onze methoden proberen we stofontwikkeling zoveel mogelijk tegen te gaan en we gebruiken producten die vriendelijk zijn voor het milieu.


U kunt kiezen voor:

  • Vochtstraalsysteem: een combinatie van stralen en hogedrukreiniging met bijvoorbeeld olivinezand.
  • Technisch reinigen: afspuiten van metselwerk onder hoge druk, met koud of warm water.
  • Stoomcleanen: methode waarbij de gevel wordt ontvet met stoom onder lage druk.
  • Chemisch reinigen: de oppervlakken worden schoongemaakt met een reinigingsmiddel.


Gevelrenovatie

Een mooie gevel is een echte blikvanger. Met gevelrenovatie maken we beschadigde gevels weer prachtig. Maar behalve een mooi uiterlijk is een onderhouden gevel ook beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en vorst. 


Maak een afspraak met Voegbedrijf Koopmans voor een grondige of kleine gevelrenovatie. We komen graag bij u langs om te bespreken wat we kunnen doen zodat de gevel weer jaren mee kan.

Impregneren

Het is mogelijk om de gevel te impregneren. We brengen dan een waterafstotende beschermlaag aan waarmee vocht, vuil en mos worden geweerd. Zelfs schade door vorst wordt door impregnatie voorkomen. De beschermlaag die we aanbrengen heeft een ventilerende werking. 


Zo blijft uw pand vanbinnen droog, maar kan het vocht naar buiten worden afgevoerd. Hiermee kunt u veel stookkosten besparen.

Bekijk onze projecten