Uitgebreide voegwerkzaamheden in Raamsdonksveer en de rest van Nederland

Contact met Voegbedrijf Koopmans

Goed voegwerk is noodzakelijk voor uw gevel. Als de voegen in slechte staat verkeren, kan dit ten koste gaan van de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand. Gevelproblemen zoals vochtschade of mos- en algengroei komen vaak voor. Het metselwerk kan van binnenuit gaan scheuren en kozijnen kunnen worden aangetast.het voegwerk in slechte staat verkeert, kan het poreus worden. Lucht en water dringen dan door de muren naar binnen. 


De specialisten van Voegbedrijf Koopmans verwijderen het oude voegwerk en brengen een mooie nieuwe laag aan. Met onze gevelreiniging ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit. Voegbedrijf Koopmans werkt door heel Nederland. Wij voeren onze werkzaamheden onder meer uit in Raamsdonksveer, Breda, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam. 

Heeft u vragen over onze voegwerkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Uithakken

Het bestaande voegwerk wordt zorgvuldig uitgehakt of uitgeslepen, afhankelijk van de voegsoort, hardheid, diepte en het soort metselwerk. We gaan zorgvuldig te werk om het bestaande metselwerk niet te beschadigen. De voegen worden uitgehakt tot aan het metselwerk. Na verwijdering maken we de muur of gevel grondig schoon, zodat de nieuwe voegen zich beter hechten. Vervolgens brengen we het nieuwe voegwerk aan. Gaat u voor een gesneden of platte voeg? Onze voegers hebben elke methode in de vingers. Ook de kleurstelling kunnen we aanpassen aan uw wensen.


Komen we kapotte of gescheurde stenen tegen? Dan zullen we die na overleg met u ook direct vervangen. Zo geniet u snel van een geheel gerenoveerde muur of gevel.