Gevelrenovatie in Raamsdonksveer en de rest van Nederland

Contact met Voegbedrijf Koopmans

Wanneer alleen het herstellen van het voegwerk en het reinigen van de gevel niet volstaat, kunnen er aanvullende werkzaamheden nodig zijn. De gehele gevel renoveren is dan nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken. De aanleiding voor het renoveren van de gevel ligt vaak in achterstallig onderhoud aan het voegwerk, dat vervolgschade heeft toegebracht aan het metselwerk. Bedenk dat gevelonderhoud een ambacht is waarbij vakmanschap en streven naar de hoogste kwaliteit voorop staat. Goed uitgevoerd onderhoud aan de gevel geeft een toegevoegde waarde aan de hele woning.


Voegbedrijf Koopmans knapt uw woning of bedrijfspand professioneel op. Door de ruime expertise op het gebied van gevelrenovatie, weet Voegbedrijf Koopmans voor elke opdracht welke reinigingstechniek het beste resultaat oplevert.

Bij gevelreiniging kunt u onder andere kiezen uit verschillende reinigingsmethodes. Met onze gevelreiniging ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit. Voegbedrijf Koopmans werkt door heel Nederland. Zo voeren wij onze werkzaamheden onder meer uit in Raamsdonksveer, Breda, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam. 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Gevelrenovatie

Een mooie gevel is een echte blikvanger. Met gevelrenovatie maken we beschadigde gevels weer prachtig. Maar behalve een mooi uiterlijk is een onderhouden gevel ook beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en vorst. 


Maak een afspraak met Voegbedrijf Koopmans voor een grondige of kleine gevelrenovatie. We komen graag bij u langs om te bespreken wat we kunnen doen zodat de gevel weer jaren mee kan.

Impregneren

Het is mogelijk om de gevel te impregneren. We brengen dan een waterafstotende beschermlaag aan waarmee vocht, vuil en mos worden geweerd. Zelfs schade door vorst wordt door impregnatie voorkomen. De beschermlaag die we aanbrengen heeft een ventilerende werking. 


Zo blijft uw pand vanbinnen droog, maar kan het vocht naar buiten worden afgevoerd. Hiermee kunt u veel stookkosten besparen.

Bekijk onze projecten