Gevel impregneren in Raamsdonksveer en de rest van Nederland

Contact met Voegbedrijf Koopmans

Vocht blijft een vervelend fenomeen. Kampt uw gevel met doorslag ontstaan uit bijvoorbeeld regen of vochtschade? Heeft u last van schimmel in huis of laat u uw huis reinigen en voegen? Dan raden wij u aan de gevel van uw woning te impregneren. Bij het impregneren van de woning wordt een beschermlaag op de gevel aangebracht, waardoor deze waterafstotend en schimmelwerend is. Door het laagje impregnant dat op de gevel gespoten wordt, heeft vocht geen kans om in de gevel te trekken. Uw gevel is niet alleen waterafstotend, maar ook waterdicht. Een bijkomend voordeel van impregneren is dat vuil moeilijker hecht aan een geïmpregneerde muur, dan aan een niet-behandelde gevel. 


Wel raden wij aan uw gevel, voordat deze geïmpregneerd wordt, eerst te laten reinigen. Door de gevel te reinigen, wordt het vuil verwijderd. Daardoor bent u verzekerd van een optimale werking van de aangebrachte impregnant. Met onze gevelreiniging ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit. Voegbedrijf Koopmans werkt door heel Nederland. 

Zo voeren wij onze werkzaamheden onder meer uit in Raamsdonksveer, Breda, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam. 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Impregneren

Het is mogelijk om de gevel te impregneren. We brengen dan een waterafstotende beschermlaag aan waarmee vocht, vuil en mos worden geweerd. Zelfs schade door vorst wordt door impregnatie voorkomen. De beschermlaag die we aanbrengen heeft een ventilerende werking. 


Zo blijft uw pand vanbinnen droog, maar kan het vocht naar buiten worden afgevoerd. Hiermee kunt u veel stookkosten besparen.en mooie gevel is een echte blikvanger. 


Maak een afspraak met Voegbedrijf Koopmans voor een grondige of kleine gevelrenovatie. We komen graag bij u langs om te bespreken wat we kunnen doen zodat de gevel weer jaren mee kan.

Bekijk onze projecten

Gevelreiniging

Voor gevelreiniging is vakkundige kennis noodzakelijk. Onjuist onderhoud kan tot ernstige schade leiden aan uw gevel of pand. De specialisten van Voegbedrijf Koopmans weten wat ze doen. De behandeling wordt volledig aangepast aan het type steen, de soort vervuiling en uw specifieke wensen. Met onze methoden proberen we stofontwikkeling zoveel mogelijk tegen te gaan en we gebruiken producten die vriendelijk zijn voor het milieu.


U kunt kiezen voor:

  • Vochtstraalsysteem: een combinatie van stralen en hogedrukreiniging met bijvoorbeeld olivinezand.
  • Technisch reinigen: afspuiten van metselwerk onder hoge druk, met koud of warm water.
  • Stoomcleanen: methode waarbij de gevel wordt ontvet met stoom onder lage druk.
  • Chemisch reinigen: de oppervlakken worden schoongemaakt met een reinigingsmiddel.