Uitgebreide voegwerkzaamheden in Raamsdonksveer en de rest van Nederland

Contact met Voegbedrijf Koopmans

Voegen uithakken gebeurd meestal wanneer de voegen vervangen moeten worden. Dit kan verschillende redenen hebben. 

Zo kunnen de voegen vervallen zijn, misschien moeten de stenen in muur wel vervangen worden of wellicht is het cement achter de voegen van dusdanige kwaliteit dat de voegen uitgehakt moeten worden. Er zijn meerdere methodes om voegen te verwijderen maar voegen uithakken is een prima oplossing om voegen netjes en relatief snel weg te krijgen.
Tegenwoordig kan het mortel tussen de bakstenen prima verwijderd worden zonder de stenen of de rest van het cement te beschadigen. Wij werken met nauwkeurige machines aan de gevels om dit zorgvuldig te doen.


De specialisten van Voegbedrijf Koopmans verwijderen het oude voegwerk en brengen een mooie nieuwe laag aan. Met onze gevelreiniging ziet uw woning of pand er weer als nieuw uit. Voegbedrijf Koopmans werkt door heel Nederland. Wij voeren onze werkzaamheden onder meer uit in Raamsdonksveer, Breda, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam. 

Heeft u vragen over onze voegwerkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Uithakken

Het bestaande voegwerk wordt zorgvuldig uitgehakt of uitgeslepen, afhankelijk van de voegsoort, hardheid, diepte en het soort metselwerk. We gaan zorgvuldig te werk om het bestaande metselwerk niet te beschadigen. De voegen worden uitgehakt tot aan het metselwerk. Na verwijdering maken we de muur of gevel grondig schoon, zodat de nieuwe voegen zich beter hechten. Vervolgens brengen we het nieuwe voegwerk aan. Gaat u voor een gesneden of platte voeg? Onze voegers hebben elke methode in de vingers. Ook de kleurstelling kunnen we aanpassen aan uw wensen.


Komen we kapotte of gescheurde stenen tegen? Dan zullen we die na overleg met u ook direct vervangen. Zo geniet u snel van een geheel gerenoveerde muur of gevel.